بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

قیمت واقعی آب ۱۰ هزار تومان در هر مترمکعب است

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: درحال حاضر حدود ۲۷۰ شهر کشور دچار تنش آبی هستند، با برنامه‌ریزی‌های دقیقی که صورت گرفته، تعداد شهرهای دارای تنش آبی برای سال آینده کاهش می‌یابد‌.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتابک جعفری، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی آب و تاسیسات آب و فاضلاب در نشستی خبری اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدتی را در چهار مرحله زمستان امسال، بهار 1402، تابستان 1402 و تا انتهای سال بعد، برای تمامی شهرهای کشور به منظور تامین آب شرب تعریف کرده‌ایم تا مردم در تأمین آب دچار مشکل نشوند.

 

وی افزود: درحال حاضر حدود 270 شهر کشور دچار تنش آبی هستند، با برنامه‌ریزی‌های دقیقی که صورت گرفته، تعداد شهرهای دارای تنش آبی برای سال آینده کاهش می‌یابد‌.

 

جعفری با بیان اینکه "در سطح کشور 4 درصد مشترکان آب، بدمصرف هستند"، گفت: برای مشترکان بدمصرف، ابتدا اخطار داده می‌شود، اگر روند مصرف خود را اصلاح نکنند، در وهله بعد با 6 ساعت قطعی آب مواجه می‌شوند.

 

وی افزود: البته عموم مردم در سال جاری در اصلاح روند مصرف، همکاری داشتند به طوری که مشترکان پرمصرف آب در تهران از 48 درصد به 35 درصد و مشترکان بدمصرف تهرانی از 8 درصد به 5 درصد کاهش پیدا کرده است‌.

 

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: قیمت تمام شده آب در بخش بهره برداری 4000 تومان و در بخش اجرا حدود 6000 تومان است، به عبارتی تامین هر مترمکعب آب شرب برای دولت 10هزار تومان هزینه در بردارد اما در بخش خانگی به طور متوسط کمتر از 1000 تومان به ازای مصرف هر مترمکعب از مشترکان دریافت می‌شود و متوسط رقم دریافتی از مشترکان در تمامی بخش‌های مصرفی، 1500 تومان به ازای ار مترمکعب است.

 

وی ادامه داد: این فاصله قیمتی، که به نامتعادل شدن اقتصاد آب انجامیده، منجر به 65 هزار میلیارد تومان زیان انباشته برای مجموعه آبفای کشور شده است‌.

 

جعفری میزان هدررفت آب از شبکه توزیع را 25 درصد اعلام کرد و گفت: از صنایعی مثل صنایع غذایی و دارویی که نیاز به مصرف آب از شبکه دارند، خواسته شده تا در زمینه اصلاح شبکه و کاهش هدررفت سرمایه گذاری کنند تا 25 درصد از مقداری که از هدررفت جلوگیری شده، به صنعت سرمایه گذار تخصیص یابد.

 

وی افزود: با بخشنامه جدیدی که ابلاغ شده، صنایع جدید نمی توانند از شبکه یا منابع آب شرب، آبی دریافت کنند و باید از ابتدا به فکر تامین آب از پساب یا منابع غیرمتعارف باشند و صنایع در مدار بهره برداری فعلی نیز، باید به دنبال جایگزینی منابع تامین آب خود با پساب و منابع غیرمتعارف باشند.

 

جعفری با اشاره به فعال بودن پروژه های جهاد آبرسانی در روستاهای کشور گفت: تا پایان دولت تمامی روستاهای بالای 20 خانوار از نعمت آب شرب پایدار برخوردار خواهند شد تا بتوانیم مشکلات آبی روستاها را تا یک افق 20 ساله مرتفع کنیم./ تسنیم

ارسال نظر